La preinscripció és el tràmit que cal fer per accedir a una escola oficial d’idiomes (EOI);  la matrícula dóna dret a assistir a classe i als exàmens corresponents.

La preinscripció de nou alumnat per al curs 2018-2019 es pot fer de forma telemàtica del 3 al 6 de setembre de 2018, o de forma presencial a l’escola el dia 6 de setembre (de 10 a 14 h).

 

DE PRIMER A CINQUÈ NIVELL DE TOTS ELS IDIOMES:

PREINSCRIPCIÓ

La preinscripció unificada per a totes les escoles oficials d’idiomes de Catalunya, es fa mitjançant un formulari per via telemàtica del 3 al 6 de setembre de 2018 (fins a les 15.00h), o amb suport presencial a l’escola el dia 6 de setembre (de 10.00 a 14.00h).

> Cliqueu aquí per fer la preinscripció

ACREDITACIONS DE NIVELL

Si us voleu preinscriure a un nivell entre 2n i 5è i teniu una acreditació que us eximeix de fer el Test de Nivell, heu de lliurar aquesta acreditació a través de l’aplicació de la preinscripció entre els dies 3 i 6 de setembre.

TEST DE NIVELL

  • 7 de setembre, a les 10.00h, sorteig per fer el Test de Nivell d’anglès. Podeu consultar el resultat del sorteig a partir de les 18.00h a l’aplicació de la preinscripció per saber si heu estat admesos i a quina escola. Consulteu aquí el llistat d’inscripcions admeses i el torn adjudicat per al test de nivell d’anglès.
  • Per francès i alemany no hi ha sorteig. Consulteu aquí el torn adjudicat per al test de nivell d’alemany i de francès.

CONSULTA DELS RESULTATS DEL TEST DE NIVELL I TRIA D’HORARI

Aspirants que ja han fet el test de nivell: heu de tornar a entrar a l’aplicació de la preinscripció entre el 17 de setembre a les 12.00h i el 19 de setembre a les 13.00h, per veure el resultat del Test de Nivell i escollir horari.

SORTEIG DE PLACES

El sorteig es fa el dia 19 de setembre a les 14.00h als Serveis centrals del Departament d’Ensenyament. Podeu consultar els resultats a partir de les 18.00h a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE

La matrícula de les persones admeses es fa telemàticament des del 19 de setembre a les 18.00h fins al 21 de setembre a les 23.59, a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE DE PLACES VACANTS

Un cop matriculades les persones amb places adjudicades al sorteig, en el cas que encara quedin places lliures disponibles, les persones en llista d’espera es podran matricular telemàticament els dies 26 i 27 de setembre a través de l’aplicació de la preinscripció.

 

Calendari de preinscripció i matrícula – setembre 2018

 

Resum del procés de preinscripció en format PDF