PREINSCRIPCIÓ

Si voleu estudiar a una Escola Oficial d’Idiomes heu de fer la preinscripció mitjançant un formulari per via telemàtica del 2 al 5 de setembre de 2019 (fins a les 15.00h), o de manera presencial a l’escola el dia 5 de setembre (de 10.00 a 14.00h). Aquesta preinscripció és gratuïta.

> Cliqueu aquí per fer la preinscripció

ACREDITACIONS DE NIVELL

Si voleu estudiar 1r curs no cal fer el Test de Nivell: us heu de preinscriure directament a 1r curs. Si us voleu preinscriure a un nivell superior a 1r i teniu una acreditació que us eximeix de fer el Test de Nivell, heu de lliurar aquesta acreditació a través de l’aplicació de la preinscripció entre els dies 2 i 5 de setembre. Si no teniu cap acreditació heu de fer el Test de Nivell.

TEST DE NIVELL

  • 6 de setembre, a les 10.00h, sorteig per fer el Test de Nivell d’anglès. Podeu consultar el resultat del sorteig a partir de les 18.00h a l’aplicació de la preinscripció per saber si heu estat admesos i a quina escola. Els tests de nivell d’anglès es faran entre els dies 9, 10 i 12 de setembre en horari de tarda. Consulteu aquí el torn que se us ha adjudicat.
  • Per francès i alemany no hi ha sorteig. El tests de nivell es faran entre els dies 9 i 10 de setembre en horari de tarda. Consulteu aquí el torn que se us ha adjudicat.

CONSULTA DELS RESULTATS DEL TEST DE NIVELL I TRIA D’HORARI

Aspirants que ja han fet el test de nivell: heu de tornar a entrar a l’aplicació de la preinscripció entre el 16 de setembre (a partir de les 12.00h) i el 18 de setembre (fins a les 13.00h), per veure el resultat del Test de Nivell i escollir l’horari del curs assignat.

SORTEIG DE PLACES PER MATRICULAR-SE

El sorteig es fa el dia 18 de setembre a les 14.00h al Departament d’Educació. Podeu consultar els resultats a partir de les 18.00h a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE

La matrícula de les persones admeses es fa telemàticament des del 18 de setembre a les 18.00h fins al 20 de setembre a les 23.59, a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE DE PLACES VACANTS

Un cop matriculades les persones amb places adjudicades al sorteig, en el cas que encara quedin places lliures disponibles, les persones en llista d’espera es podran matricular telemàticament el dia 25 de setembre a partir de les 12.00h (només per anglès), i el 26 de setembre a partir de les 9.00h (per tots els idiomes) a través de l’aplicació de la preinscripció.

PREU DE LA MATRÍCULA

Consulteu els preus i reduccions de taxes aquí.

INICI DE CLASSES

dijous 26 de setembre: grups de dimarts – dijous

dilluns 30 de setembre: grups de dilluns – dimecres