PREINSCRIPCIÓ

Si voleu estudiar a una Escola Oficial d’Idiomes heu de fer la preinscripció mitjançant un formulari per via telemàtica del 31 d’agost al 3 de setembre (fins a les 14.00h), o de manera presencial a l’escola el dia 3 de setembre (de 10.00 a 14.00h). Aquesta preinscripció és gratuïta.

Cliqueu aquí per fer la preinscripció

ACREDITACIONS DE NIVELL

Si voleu estudiar 1r curs no cal fer el Test de Nivell: us heu de preinscriure directament a 1r curs. Si us voleu preinscriure a un nivell superior a 1r i teniu una acreditació que us eximeix de fer el Test de Nivell, heu de lliurar aquesta acreditació a través de l’aplicació de la preinscripció entre el 31 d’agost i el 3 de setembre. Si no teniu cap acreditació heu de fer el Test de Nivell entre el 7 i el 9 de setembre.

CONSULTA DELS RESULTATS DEL TEST DE NIVELL I TRIA D’HORARI

Les persones que hagin fet el test de nivell hauran de tornar a entrar a l’aplicació de la preinscripció entre el 14 de setembre (a partir de les 12.00h) i el 16 de setembre (fins a les 12.00h), per veure el resultat del Test de Nivell i escollir l’horari del curs assignat.

SORTEIG DE PLACES PER MATRICULAR-SE

El sorteig es fa el dia 16 de setembre a les 13.00h al Departament d’Educació. Podeu consultar els resultats a partir de les 18.00h a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE

La matrícula de les persones admeses es fa telemàticament des del 16 de setembre a les 18.00h fins al 18 de setembre a les 23.59, a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE DE PLACES VACANTS

Un cop matriculades les persones amb places adjudicades al sorteig, en el cas que encara quedin places lliures disponibles, les persones en llista d’espera es podran matricular telemàticament el dia 22 de setembre a partir de les 12.00h (només per anglès), i el 23 de setembre a partir de les 9.00h (per tots els idiomes) a través de l’aplicatiu de preinscripció.

PREU DE LA MATRÍCULA

Consulteu els preus i reduccions de taxes aquí.

INICI DE CLASSES

dimecres 23 de setembre: grups de dilluns – dimecres

dimarts 29 de setembre: grups de dimarts – dijous