PREINSCRIPCIÓ

Si voleu estudiar a una Escola Oficial d’Idiomes heu de fer la preinscripció mitjançant un formulari per via telemàtica del 31 d’agost al 3 de setembre (fins a les 14.00h), o de manera presencial a l’escola el dia 3 de setembre (de 10.00 a 14.00h). Aquesta preinscripció és gratuïta.

Cliqueu aquí per fer la preinscripció

ACREDITACIONS DE NIVELL

Si voleu estudiar 1r curs no cal fer el Test de Nivell: us heu de preinscriure directament a 1r curs. Si us voleu preinscriure a un nivell superior a 1r i teniu una acreditació que us eximeix de fer el Test de Nivell, heu de lliurar aquesta acreditació a través de l’aplicació de la preinscripció entre el 31 d’agost i el 10 de setembre. Si no teniu cap acreditació heu de fer el Test de Nivell.

TEST DE NIVELL

ANGLÈS: podreu fer el Test de Nivell des de la mateixa aplicació de la preinscripció entre el 31 d’agost i el 10 de setembre. Obtindreu el resultat de manera immediata i haureu d’escollir l’horari que us interessi en el nivell que se us ha assignat.

FRANCÈS i ALEMANY: el Test de Nivell es farà els dies 7 i 8 de setembre a les 18.00h. Podreu consultar el dia que se us ha assignat en aquesta pàgina web.

SORTEIG DE PLACES PER MATRICULAR-SE

El sorteig es fa el dia 15 de setembre a les 13.00h al Departament d’Educació. Podeu consultar-ne els resultats a partir de les 20.00h a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE

La matrícula de les persones admeses es fa telemàticament des del 15 de setembre a les 20.00h fins al 17 de setembre a les 23.59, a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE DE PLACES VACANTS

Un cop matriculades les persones amb places adjudicades al sorteig, en el cas que encara quedin places vacants disponibles, les persones preincrites que no hagin obtingut plaça al sorteig es podran matricular telemàticament el dia 21 de setembre a partir de les 12.00h (només per anglès), i el 22 de setembre a partir de les 9.00h (per tots els idiomes) a través de l’aplicatiu de preinscripció.

PREU DE LA MATRÍCULA

Consulteu els preus i reduccions de taxes aquí.

INICI DE CLASSES

dilluns 27 de setembre: grups de dilluns – dimecres

dimarts 28 de setembre: grups de dimarts – dijous

 

Per a més informació,  podeu consultar el web que publica el Departament d’Educació en aquest enllaç.