La preinscripció és el tràmit que cal fer per accedir a una escola oficial d’idiomes (EOI);  la matrícula dóna dret a assistir a classe i als exàmens corresponents.

La preinscripció de nous alumnes per al curs 2017-2018 es pot fer de forma telemàtica del 1 al 5 de setembre de 2017, o de forma presencial a l’escola el dia 5 de setembre (de 10 a 14 h).

 

DE PRIMER A CINQUÈ

PREINSCRIPCIÓ

La preinscripció unificada per a totes les escoles oficials d’idiomes de Catalunya, es fa mitjançant un formulari per via telemàtica de l’1 al 5 de setembre de 2017 (fins a les 15.00h), o amb suport presencial a l’escola el dia 5 de setembre (de 10.00 a 14.00h).

> Cliqueu aquí per fer la preinscripció

ACREDITACIONS DE NIVELL

Si us voleu preinscriure a un nivell entre 2n i 5è i teniu una acreditació que us eximeix de fer el Test de Nivell, heu de lliurar aquesta acreditació a través de l’aplicació de la preinscripció entre els dies 1 i 5 de setembre.

TEST DE NIVELL

  • 6 de setembre, a les 10.00h, sorteig per fer el Test de Nivell d’anglès. Podeu consultar el resultat del sorteig a partir de les 18.00h a l’aplicació de la preinscripció per saber si heu estat admesos i a quina escola. Consulteu aquí el llistat d’inscripcions admeses i el torn adjudicat per al test de nivell d’anglès.
  • Per francès i alemany no hi ha sorteig. Consulteu aquí el torn adjudicat per al test de nivell d’alemany i de francès.

CONSULTA DELS RESULTATS DEL TEST DE NIVELL I TRIA D’HORARI

Aspirants que ja han fet el test de nivell: heu de tornar a entrar a l’aplicació de la preinscripció entre el 15 de setembre a les 10.00h i el 18 de setembre a les 13.00h, per veure el rersultat del Test de Nivell i escollir horari.

SORTEIG DE PLACES

El sorteig es fa el dia 18 de setembre a les 14.00h als Serveis centrals del Departament d’Ensenyament. Podeu consultar els resultats a partir de les 18.00h a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA

La matrícula de les persones admeses es fa telemàticament del 18 al 20 de setembre, a l’aplicació de la preinscripció.

LLISTES D’ESPERA

Un cop matriculades les persones amb places adjudicades al sorteig, en el cas que encara quedin places lliures disponibles, les persones en llista d’espera es podran matricular els dies 26 i 27 de setembre a través de l’aplicació de la preinscripció.

 

Per consultar l’oferta de places de les diferents EOIs cliqueu aquí.

> Infografia-resum del procés de preinscripció i matrícula

> Tota la informació del Departament d’Ensenyament