D’acord amb les recomanacions del Departament de Salut i el PROCICAT, el Departament d’Educació, en data 20 de maig, ha publicat les instruccions que els centres educatius han de seguir per a la seva reobertura en fase 2 de la desescalada.

Seguint aquestes instruccions, us informem que l’EOI Barcelona – La Pau obrirà a partir del proper 8 de juny en l’horari d’atenció al públic que trobareu publicat al nostre web.

 

  1. Respecte a l’organització de l’acció educativa presencial:

El curs continuarà en modalitat telemàtica i, per aquest motiu, no es contempla cap acció educativa presencial. El professorat portarà a terme els exàmens finals per mitjans telemàtics tal i com indiquen les instruccions. L’alumnat pot continuar comunicant-se amb el seu professor/a pels mitjans que ha ant utilitzant fins ara.

 

  1. Respecte a la planificació de les actuacions d’atenció personalitzada o acció tutorial :

En cas que l’alumnat necessités atenció presencial per part del seu professor/a, l’ha de sol·licitar mitjançant el procediment de cita prèvia . A tal efecte, ha d’enviar un correu a  secretaria@eoilapau.net o trucar per telèfon en l’horari d’atenció al públic del centre, que trobareu al nostre web.

 

Per accedir a l’escola és obligatori l’ús de la mascareta i portar la declaració responsable completada correctament.

Declaració Responsable majors d’edat

Declaració Responsable menors d’edat