• El còmic francòfon
  Jean-Léon Lesauvage torna a l’escola per a parlar-nos de la historia del còmic a França i a tota la francofonia i per a presentar-nos els seus principals «monuments». També ens ensenyarà estratègies per a llegir un còmic, ajudant-se del títol «Astérix et Cléopatre».
  → per a l’alumnat dels nivells 3r i 5è
 • Presentació de la Nouvelle Calédonie
  Mireille Spalacci ens parlarà de la terra dels seus orígens i aprendrem molt sobre aquest territori tan llunyà i exòtic i del seu vincle amb França.
  → per a l’alumnat dels nivells 2n i 4t
 • Sessió de coaching
  El Tristan Llop vindrà a donar-nos consells per a gestionar d’una manera més calmada i més eficaç els nostres recursos davant de situacions difícils o tenses en situacions d’estudi o d’exàmens.
  → per a l’alumnat dels nivells 3r i 5è
 • Taller de teatre
  Acollim, per primera vegada, l’Olivier Décriaud (professor de francès i actor), que amb la col.laboració de Sophie Kasser, ens presenten un taller de llengua i cultura a través de tècniques teatrals.
  per a l’alumnat dels nivells 2n i 4t
 • Com cada any, seguirem atents al programa de l’Institut Français de Barcelone, a l’aguait de possibles conferències, activitats o propostes en general que ens poguessin animar a fer una sortida cultural interessant pel nostre alumnat.