Preinscripció i matriculació de nou alumnat per al curs 2022-2023

 

PREINSCRIPCIÓ

Si voleu estudiar idiomes ( anglès, francès, alemany) a l’Escola Oficial d’Idiomes La Pau heu de fer la preinscripció mitjançant un formulari per via telemàtica del 31 d’agost al 5 de setembre (fins a les 15.00h), o de manera presencial a l’escola el dia 5 de setembre (de 10.00 a 14.00h). Aquesta preinscripció és gratuïta.

Podeu consultar la nostra oferta de idiomes i horaris a la web del nostre centre dintre dels apartats de cada idioma.

Trobareu l’oferta de places a partir del 22 de juliol de 2022 a la nostra web.

Cliqueu aquí per fer la preinscripció

ACREDITACIONS DE NIVELL

  • Si voleu estudiar 1r curs NO cal fer el test de nivell, us heu de preinscriure directament al 1r curs.
  • Si us voleu preinscriure a un nivell superior a 1r i teniu una acreditació que us eximeix de fer el test de nivell, heu de lliurar aquesta acreditació a través de l’aplicació de la preinscripcióentre el 31 d’agost i el 5 de setembre. Si no teniu cap acreditació heu de fer el test de nivell.

TEST DE NIVELL –tots els idiomes

Podreu fer el Test de Nivell des de la mateixa aplicació de la preinscripció entre el 31 d’agost i el 11 de setembre. Obtindreu el resultat de manera immediata i haureu d’escollir l’horari que us interessi en el nivell que se us ha assignat.

SORTEIG DE PLACES PER MATRICULAR-SE

El sorteig es fa el dia 14 de setembre a les 13.00h al Departament d’Educació. Podeu consultar-ne els resultats a partir de les 20.00h a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE

La matrícula de les persones admeses es fa telemàticament des del 14 de setembre des de les 20:00 hores fins al 16 de setembre a les 23.59, a l’aplicació de la preinscripció.

MATRÍCULA ONLINE DE PLACES VACANTS

Un cop matriculades les persones amb places adjudicades al sorteig, en el cas que encara quedin places vacants disponibles, les persones preincrites que no hagin obtingut plaça al sorteig es podran matricular telemàticament el dia 20 de setembre a partir de les 12.00h (només per anglès), i el 21 de setembre a partir de les 9.00h (per tots els idiomes) a través de l’aplicatiu de preinscripció.

PREU DE LA MATRÍCULA

Consulteu els preus i reduccions de taxes aquí.

INICI DE CLASSES

dimecres 21 de setembre: grups de dilluns – dimecres

dijous 22 de setembre: grups de dimarts – dijous

Infografia 

 

 

Per a més informació,  podeu consultar el web que publica el Departament d’Educació en aquest enllaç.